AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde yemek ziyafeti vermek

Kahve falında evde yemek ziyafeti vermek

Kahve falında evde yemek ziyafeti vermek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, canın derdine düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında evde yemek ziyafeti vermek gördüyseniz:

  • Mesleki açıdan gelişmeniz, daha fazla saygınlık kazanmanız olasıdır.

Kahve falında evde yemek ziyafeti vermek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına yorulur.

Kahve falında evde ziyafet vermek şansının geri döneceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ziyafet yemeği yemek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ziyafet yemeği görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemek ziyafeti görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ziyafet sofrasında yemek yemek muradınıza ereceğinize, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek ziyafet vermek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misafirlere ziyafet vermek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir