AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde ziyafet vermek

Kahve falında evde ziyafet vermek

Kahve falında evde ziyafet vermek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında evde ziyafet vermek gördüyseniz:

  • Sadece sorun, istekleriniz emir telakki edilebilir.

Kahve falında evde yemek ziyafeti vermek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde ziyafet vermek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ziyafet çekmek hasretlerin biteceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ziyafete gitmek kişinin gülen yüzünün solacağına, evindeki huzurun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ziyafette bulunmak yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ziyafet yemeği görmek bilgi sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ziyafet verdiğini görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yemek ziyafeti görmek kazalardan, belalardan korunacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir