AnaSayfa / Genel / Kahve falında ziyafette bulunmak

Kahve falında ziyafette bulunmak

Kahve falında ziyafette bulunmak rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine inanılır.

Kahve falında ziyafette bulunmak gördüyseniz:

  • Öyle ki, çevrenizdekiler sizi deli olarak bile nitelendirebilirler.

Kahve falında ziyafette bulunmak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında misafirlere ziyafet vermek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında yemek ziyafet vermek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına inanılır.

Kahve falında ziyafet verdiğini görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ziyafete gitmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına yorulur.

Kahve falında ziyafet yemeği yemek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde yemek ziyafeti vermek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ziyafet çekmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir