AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirin elini öpmek

Kahve falında misafirin elini öpmek

Kahve falında misafirin elini öpmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misafirin elini öpmek gördüyseniz:

  • O nedenle olumsuzluklara odaklanmamalı veya stresli ruh halinizi bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında misafirlerin elini öpmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında misafirin elini öpmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misafir eli öpmek çaresiz durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına alamet eder.

Kahve falında misafir öpmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet eder.

Kahve falında misafirleri öpmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında misafiri öpmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında alimin elini öpmek önemli işler yapacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine işaret eder.

Kahve falında hasta birinin elini öpmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir