AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirlerin elini öpmek

Kahve falında misafirlerin elini öpmek

Kahve falında misafirlerin elini öpmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misafirlerin elini öpmek gördüyseniz:

  • Kendi hakkınızda öğrenebileceğiniz bazı şeyler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında misafirlerin elini öpmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında misafirin elini öpmek her zaman çok mutlu olacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında misafir eli öpmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misafirleri öpmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında misafiri öpmek moralinin yerine geleceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına yorulmaktadır.

Kahve falında misafir öpmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akraba eli öpmek dolayısıyla geleceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalettir.

Kahve falında dedemin elini öpmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir