AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafiri öpmek

Kahve falında misafiri öpmek

Kahve falında misafiri öpmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında misafiri öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor ya da umut ediyorsanız en ince detayına kadar yönetmeye çalışmamanızda fayda var.

Kahve falında misafirleri öpmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında misafiri öpmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, şansın önünün kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında misafir eli öpmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine tabir olunur.

Kahve falında misafir öpmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misafirin elini öpmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında misafirlerin elini öpmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalettir.

Kahve falında misafire şeker vermek dara düşeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine rivayet eder.

Kahve falında misafirlere ikramda bulunmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir