AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirlere ikramda bulunmak

Kahve falında misafirlere ikramda bulunmak

Kahve falında misafirlere ikramda bulunmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında misafirlere ikramda bulunmak gördüyseniz:

  • Size farklı olanaklar sunabilecek yeni şeylere odaklanın.

Kahve falında misafirlere ikramda bulunmak atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında misafire ikramda bulunmak huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet büyüğüne ikramda bulunmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, iyi ruh halinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine ikramda bulunmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine ikramda bulunmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine alamet eder.

Kahve falında devlet başkanına ikramda bulunmak sıkıntıların büyüyeceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalet eder.

Kahve falında kalabalığa ikramda bulunmak elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işarettir.

Kahve falında birine ikramda bulunmak düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir