AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire şeker vermek

Kahve falında misafire şeker vermek

Kahve falında misafire şeker vermek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire şeker vermek gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde sıkışıklıklara bağlı sorunlar oluşabilir.

Kahve falında misafire şeker ikram etmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında misafir şekeri almak sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misafir şekeri görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında misafir şekeri dağıtmak güzel huylarını terk edeceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misafir şekeri yemek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misafir şeker görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına işarettir.

Kahve falında misafire şeker vermek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, güç ve kudret kazanacağına inanılır.

Kahve falında komşuya misafir gitmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir