AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafiri gelmek

Kahve falında misafiri gelmek

Kahve falında misafiri gelmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında misafiri gelmek gördüyseniz:

  • Düelloya hazır değilseniz, uzak durmalısınız.

Kahve falında eve misafir geldiğini görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok misafir geldiğini görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına işaret eder.

Kahve falında misafir gelmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında misafirin geldiğini görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işarettir.

Kahve falında misafirlerin geldiğini görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işarettir.

Kahve falında yatılı misafir geldiğini görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağınık eve misafir geldiğini görmek fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında misafir geldiğini görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir