AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve misafir geldiğini görmek

Kahve falında eve misafir geldiğini görmek

Kahve falında eve misafir geldiğini görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, doğru olanı seçeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine inanılır.

Kahve falında eve misafir geldiğini gördüyseniz:

  • Kalbiniz kırılabilir.

Kahve falında eve misafir geldiğini görmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında eve kalabalık misafir geldiğini görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında dağınık eve misafir geldiğini görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evine çok misafir geldiğini görmek rahata kavuşmaya, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında misafiri gelmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında evine misafir geldiğini görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık misafir gelmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında çok misafir geldiğini görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, ondan faydalanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir