AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafir gelmek

Kahve falında misafir gelmek

Kahve falında misafir gelmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında misafir gelmek gördüyseniz:

  • En iyi yaptığınız şeyi yapmaya devam edin.

Kahve falında yurtdışından misafir geldiğini görmek daha fazla para kazanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının misafirliğe geldiğini görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evinize misafir geldiğini görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evine misafir geldiğini görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evine çok misafir geldiğini görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, varlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok misafir geldiğini görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında misafir gelmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, ömür boyu devam edeceğine yorulur.

Kahve falında misafirlerin geldiğini görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir