AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirlerin geldiğini görmek

Kahve falında misafirlerin geldiğini görmek

Kahve falında misafirlerin geldiğini görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, geçim derdi yaşayacağına yorulur.

Kahve falında misafirlerin geldiğini gördüyseniz:

  • Bir kadın arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında misafirlerin geldiğini görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalet eder.

Kahve falında yurtdışından misafir geldiğini görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evine çok misafir geldiğini görmek işinde ustalaşacağına, her geçen gün başarıların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misafirin geldiğini görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında uzaktan misafir geldiğini görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının misafirliğe geldiğini görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yatılı misafir geldiğini görmek sağlığını da kaybedeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve misafir geldiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir