AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafir geldiğini görmek

Kahve falında misafir geldiğini görmek

Kahve falında misafir geldiğini görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, hayır işleri yapacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misafir geldiğini gördüyseniz:

  • Olaylara yaklaşımınızın elinizden geldiğince zarif olmasında fayda var.

Kahve falında misafirlerin geldiğini görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, planların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok misafir geldiğini görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, karşılıksız bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında evine misafir geldiğini görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında yurtdışından misafir geldiğini görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misafiri gelmek yaşam sevincinin geri geleceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaktan misafir geldiğini görmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına inanılır.

Kahve falında evinize misafir geldiğini görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dağınık eve misafir geldiğini görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir