AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok misafir geldiğini görmek

Kahve falında çok misafir geldiğini görmek

Kahve falında çok misafir geldiğini görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına inanılır.

Kahve falında çok misafir geldiğini gördüyseniz:

  • Herşeyin gönlünüzdeki gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında yurtdışından misafir geldiğini görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yatılı misafir geldiğini görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evine misafir gelmek engel tanımayan biri olacağına, maddi açıdan ferahlamaya delalet etmektedir.

Kahve falında misafirin geldiğini görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işarettir.

Kahve falında evine çok misafir geldiğini görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, fikirlerinin can bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağınık eve misafir geldiğini görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına inanılır.

Kahve falında evine misafir geldiğini görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve misafir geldiğini görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir