AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirin geldiğini görmek

Kahve falında misafirin geldiğini görmek

Kahve falında misafirin geldiğini görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında misafirin geldiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik hediyeler alabilir ya da paraya kavuşabilirsiniz.

Kahve falında evinize misafir geldiğini görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misafirlerin geldiğini görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evine çok misafir geldiğini görmek zor zamanlar yaşanacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misafir geldiğini görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evine misafir gelmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çok misafir geldiğini görmek başarısızlığa düşeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına delalettir.

Kahve falında yurtdışından misafir geldiğini görmek sorunlarının çözüleceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dağınık eve misafir geldiğini görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir