AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire kek yapmak

Kahve falında misafire kek yapmak

Kahve falında misafire kek yapmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misafire kek yapmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizden oldukça yaşlı bir erkekle aranızda aşk doğabilir.

Kahve falında misafire kek yapmak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çikolatalı kek yapmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kakaolu kek yapmak hem de iş hayatına yansıyacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kek börek yapmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işarettir.

Kahve falında limonlu kek yapmak hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine inanılır.

Kahve falında kek yapmak hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına delalet eder.

Kahve falında kek hamur yapmak dünyevi hayatını garanti altına alacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına yorulur.

Kahve falında pasta kek yapmak sıkıntılarının kısa süreceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir