AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı kek yapmak

Kahve falında çikolatalı kek yapmak

Kahve falında çikolatalı kek yapmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, işlerin yoluna sokulacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, işlerin çok büyümeyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı kek yapmak gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz çok beklersiniz.

Kahve falında çikolatalı kek yapmak kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında çikolatalı kek görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, işlerin iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında çikolatalı kek yemek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında çikolatalı kek yediğini görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, mal ve varlık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı kek yemek görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pasta kek yapmak uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kek yapmak ve yemek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzümlü kek yapmak daima afiyette olacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir