AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek hamur yapmak

Kahve falında kek hamur yapmak

Kahve falında kek hamur yapmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işarettir.

Kahve falında kek hamur yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirebilir veya sevildiğinizi anlayacağınız olaylar yaşayabilirsiniz ya da aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında kek hamur yapmak kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında kek hamuru yoğurmak şüpheli bir olay yaşanacağına, hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kek hamuru yaptığını görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kek hamuru görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına inanılır.

Kahve falında kek hamur görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cevizli kek yapmak sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında limonlu kek yapmak refaha erileceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında pasta kek yapmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir