AnaSayfa / Genel / Kahve falında limonlu kek yapmak

Kahve falında limonlu kek yapmak

Kahve falında limonlu kek yapmak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında limonlu kek yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda abartılı tavırlar sergilememeye veya başkalarının sınırlarını aşmamaya dikkat edin.

Kahve falında limonlu kek yapmak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında limonlu kek yemek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında limonlu kek görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında misafire kek yapmak parasal kaygılardan kurtulacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işarettir.

Kahve falında kek börek yapmak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, söz ve yetki sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında çikolatalı kek yapmak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında havuçlu kek yapmak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında kek hamur yapmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir