AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek yapmak

Kahve falında kek yapmak

Kahve falında kek yapmak hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, maddi imkânlarının artacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında kek yapmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir seyahat, konferans veya seminer sizi daha çok tanımak isteyeceğiniz kişilerle bir araya getirebilir.

Kahve falında çikolatalı kek yapmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına alamet eder.

Kahve falında pasta kek yapmak eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuçlu kek yapmak işlerinin duracağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına işaret eder.

Kahve falında kek börek yapmak bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına tabir olunur.

Kahve falında cevizli kek yapmak böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kek yapmak esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında üzümlü kek yapmak işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında kek hamur yapmak kazançlı bir döneme girileceğine, amacına ulaşabileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir