AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta kek yapmak

Kahve falında pasta kek yapmak

Kahve falında pasta kek yapmak bazı pişmanlıklar yaşayacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında pasta kek yapmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır beklediğiniz bir randevu, plan ya da düzenleme yavaş yavaş şekillenmeye başlayabilir.

Kahve falında pasta kek yapmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında pasta börek kek görmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, yaşamına renk geleceğine işaret eder.

Kahve falında kek ve pasta görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında kek pasta görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında pasta keki görmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında pasta ve kek görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında cevizli kek yapmak girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına delalet eder.

Kahve falında kek yapmak ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir