AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hizmetçi olarak görmek

Kahve falında kendini hizmetçi olarak görmek

Kahve falında kendini hizmetçi olarak görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına işarettir.

Kahve falında kendini hizmetçi olarak gördüyseniz:

  • Seçenekleriniz geçmişte karşılaşmış olduklarınızla bağlantılı veya benzeri olabilir.

Kahve falında erkek hizmetçi görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kalabalığa hizmet etmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işarettir.

Kahve falında başbakana hizmet etmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, yanlışlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına hizmet etmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına yorulur.

Kahve falında patrona hizmet etmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, çok daha büyük işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında şeyhine hizmet etmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet büyüklerine hizmet etmek kendisini iyi hissedeceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeyhe hizmet etmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir