AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire et yedirmek

Kahve falında misafire et yedirmek

Kahve falında misafire et yedirmek kısa sürede başarısının artacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, kazancın daha da artacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine işarettir.

Kahve falında misafire et yedirmek gördüyseniz:

  • Farklı çalışmalar, sosyal aktiviteler esnasında aksilikler, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşaılmalar söz konusu olabilir veya bir tanıdığınız size destek olabilir.

Kahve falında misafire et yedirmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, her istediğini elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında misafire balık yedirmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında misafire yemek yedirmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında misafirlere yemek yedirmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine yorulur.

Kahve falında misafir yedirmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, işlerinin bir anda bozulacağına alamet eder.

Kahve falında misafir edilmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında misafir kabul etmemek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misafire et ikram etmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir