AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafir edilmek

Kahve falında misafir edilmek

Kahve falında misafir edilmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, işlerinin kötüleşeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine inanılır.

Kahve falında misafir edilmek gördüyseniz:

  • Agresif bir tutum içine girmektense açıklayıcı veya iletişime açık bir tavrı benimsemeniz olayların pozitif akışında önemli rol oynayabilir.

Kahve falında misafire et pişirmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında misafir edilmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire et ikram etmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında misafire et yedirmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında misafirliğe davet edilmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafir kabul etmemek getirisinden daha fazla olacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında misafir yatırmak yolunun hep açık olacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalettir.

Kahve falında misafirlikte yatmak daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir