AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafir yedirmek

Kahve falında misafir yedirmek

Kahve falında misafir yedirmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, düşman malından yemeye, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, büyük borçların altında ezileceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına tabir olunur.

Kahve falında misafir yedirmek gördüyseniz:

  • İş birlikleri yoluyla büyüyebilir, sevgilinizle ilişkilerinizde fikir çatışmalarına dayalı bir gelişim yaşayabilir veya fazlasıyla birbirinizin üzerine düşebilirsiniz.

Kahve falında misafirlere yemek yedirmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında misafire balık yedirmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında misafire et yedirmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misafir yedirmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında misafire yemek yedirmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık misafirliğe gitmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve misafir gitmek manevi olarak çok rahat edileceğine, endişelerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın birini misafir etmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, namının yürüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir