AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik yumurta görmek

Kahve falında minik yumurta görmek

Kahve falında minik yumurta görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında minik yumurta gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında minik yumurta görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında minik sinekler görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işaret eder.

Kahve falında minik bebek görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında minik serçe görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına alamet eder.

Kahve falında minik kuşlar görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında minik balık görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında minik kurt görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minik kedi görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir