AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik kurt görmek

Kahve falında minik kurt görmek

Kahve falında minik kurt görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine yorulur.

Kahve falında minik kurt gördüyseniz:

  • Belli teklif, davet, yorum ya da önerileri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında minik kurtlar görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında minik kurt görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, namının yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında minik fil görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına işaret eder.

Kahve falında minik tavşan görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine işarettir.

Kahve falında minik köpek görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına alamet eder.

Kahve falında minik yılan görmek fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında minik fare görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına işarettir.

Kahve falında minik bebek görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, ağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir