AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik kedi görmek

Kahve falında minik kedi görmek

Kahve falında minik kedi görmek hayal kırıklığına uğratılacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, kişinin şansının artacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında minik kedi gördüyseniz:

  • Küçük bir gayretle çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında minik kedi yavrusu görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında minik kedi görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minik kediler görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, anne babaya müjde verileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz minik kedi görmek zor günlerin sona ereceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında minik serçe görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minik balık görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında minik kaplumbağa görmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, malının ve parasının ziyan olacağına inanılır.

Kahve falında minik hayvanlar görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir