AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik balıklar görmek

Kahve falında minik balıklar görmek

Kahve falında minik balıklar görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında minik balıklar gördüyseniz:

  • Haberin ardından bir buluşma gelebilir.

Kahve falında minik balık görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine delalet eder.

Kahve falında minik balıklar görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minik siyah fare görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında minik fare görmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, sıkıntılarına ortak olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz minik kedi görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında minik etek giymek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına yorulur.

Kahve falında minik serçe görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında minik at görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir