AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik taş görmek

Kahve falında minik taş görmek

Kahve falında minik taş görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, iş için gurbete gidileceğine, anne baba duası alacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine tabir olunur.

Kahve falında minik taş gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok fazla karışıklık varsa, görülmeyen bir değişiklik, elde etmek istediğiniz şeylere ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında minik taş görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında minik tavşan görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalettir.

Kahve falında minik timsah görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine yorulur.

Kahve falında minik böcekler görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine tabir olunur.

Kahve falında minik domates görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında minik maymun görmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına tabir olunur.

Kahve falında çok minik bebek görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerinin zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında minik siyah fare görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir