AnaSayfa / Genel / Kahve falında minibüsü kaçırmak

Kahve falında minibüsü kaçırmak

Kahve falında minibüsü kaçırmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında minibüsü kaçırmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizin farkına varmalı veya doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında minibüsü kaçırmak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında minibüse bindiğini görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza alamet etmektedir.

Kahve falında minibüsle seyahat etmek önemli işlere imza atacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında minibüs beklemek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi minibüs görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minibüste gitmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah minibüs görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına yorulur.

Kahve falında minibüsten inmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir