AnaSayfa / Genel / Kahve falında minibüse bindiğini görmek

Kahve falında minibüse bindiğini görmek

Kahve falında minibüse bindiğini görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında minibüse bindiğini gördüyseniz:

  • Doğru verilere sahipseniz, maddi veya üretkenlik gerektiren Koşullarınızdan ödün vermeniz gerekmiyor.

Kahve falında minibüse bindiğini görmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minibüste gitmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık minibüse binmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, zarar etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında minibüsle seyahat etmek az çalışarak çok gezeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minibüsle gitmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı minibüs sürmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, bazen fakirlik görüleceğine inanılır.

Kahve falında minibüsün devrildiğini görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah minibüs görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir