AnaSayfa / Genel / Kahve falında minibüste gitmek

Kahve falında minibüste gitmek

Kahve falında minibüste gitmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, asla harama bulaşmayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında minibüste gitmek gördüyseniz:

  • Haberin ardından bir buluşma gelebilir.

Kahve falında minibüste gitmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, koyu sohbetler edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında minibüsle gitmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında minibüsle bir yere gitmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalettir.

Kahve falında mavi minibüs görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minibüs almak umutların yıkılacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işarettir.

Kahve falında minibüsten inmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı minibüs görmek tartışmalı bir işe girileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil minibüs görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, gelişiminin hız kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir