AnaSayfa / Genel / Kahve falında minibüsle gezmek

Kahve falında minibüsle gezmek

Kahve falında minibüsle gezmek işinin başından ayrılmayacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, geçim kaygısı duymayacağına inanılır.

Kahve falında minibüsle gezmek gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilir ya da eğlenceli aktiviteler planlayabilirsiniz.

Kahve falında minibüsle gezmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, fesada bulaşacağına delalet eder.

Kahve falında minibüs almak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, her konuda gelişme gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında minibüs beklemek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah minibüs görmek kazancın katlanacağına, bir şeyden zarar görmeye inanılır.

Kahve falında kırmızı minibüs görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında minibüse bindiğini görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında minibüste olduğunu görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına işarettir.

Kahve falında minibüse binmek ev sahibi olunacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir