AnaSayfa / Genel / Kahve falında minibüs almak

Kahve falında minibüs almak

Kahve falında minibüs almak büyük ferahlık yaşayacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında minibüs almak gördüyseniz:

  • Fiziksel veya mental anlamda kendinizi en iyi şekilde ortaya koymalısınız.

Kahve falında yanlış minibüse binmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz minibüse binmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında beyaz minibüs görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine işarettir.

Kahve falında yolcu minibüsü görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine işaret eder.

Kahve falında yolcu minibüsü kullanmak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında minibüs beklemek eşiyle arasına nifak sokulacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı minibüs sürmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minibüste olduğunu görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir