AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla minare görmek

Kahve falında birden fazla minare görmek

Kahve falında birden fazla minare görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yolculuğa, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla minare gördüyseniz:

  • Doğru davrandığınızı düşünmenize veya doğru olanı yapmanıza rağmen zor anlar yaşarsanız veya yaşıyorsanız, yalnız olmadığınızı hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında birden fazla minare görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla cüzdan görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla televizyon görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla dolunay görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla yüzük görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kendisini iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla aslan görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla güneş görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla cep telefonu görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir