AnaSayfa / Genel / Kahve falında minareye çıktığını görmek

Kahve falında minareye çıktığını görmek

Kahve falında minareye çıktığını görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, amacına nail olacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında minareye çıktığını gördüyseniz:

  • Belli konuların net bir şekilde anlaşılmasını ya da belli anlaşmalarda karşılıklı beklentilerin açıkça kavranmasını sağlamanız gerekiyor.

Kahve falında minareye çıktığını görmek zenginliği bulacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami minaresine çıktığını görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işaret eder.

Kahve falında siyah minare görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret eder.

Kahve falında minarede ezan okumak çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında minare inşaatı görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında yıkılmış minare görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin üstünde minare görmek üzüntülerin gideceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında minarenin tepesine çıkmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir