AnaSayfa / Genel / Kahve falında milföy hamuru görmek

Kahve falında milföy hamuru görmek

Kahve falında milföy hamuru görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında milföy hamuru gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenmeden bazı tartışmalara girmeniz durumunda imajınız zedelenebilir veya zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında milföy hamuru görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında milföy görmek başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur yoğurmak ve açmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah hamur yoğurmak iflasın eşiğine geleceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına delalettir.

Kahve falında hamuru açmak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek hamuru görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, ün yapmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında un hamur görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mısır unundan hamur yapmak cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir