AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek hamuru görmek

Kahve falında ekmek hamuru görmek

Kahve falında ekmek hamuru görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, hastalıkların son bulacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek hamuru gördüyseniz:

  • İşinizi bir an önce tamamlayıp keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında hamur yoğurup ekmek yapmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek hamuru yapmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında un hamur ekmek görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine inanılır.

Kahve falında ekmek hamuru yemek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeklik hamur görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında hamur ekmek pişirmek kazancının her geçen gün artacağına, kul hakkına girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında hamurlu ekmek görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamurdan ekmek yapmak daha bir sevileceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir