AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde konuşma yapmak

Kahve falında düğünde konuşma yapmak

Kahve falında düğünde konuşma yapmak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, büyük kazanç sağlanacağına inanılır.

Kahve falında düğünde konuşma yapmak gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek kızabilirsiniz.

Kahve falında düğünde konuşma yapmak imkânlarının azalacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında mikrofonla konuşma yapmak kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kalabalıkta konuşma yapmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında bir topluluğa konuşma yapmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına yorulur.

Kahve falında kalabalığa konuşma yapmak kötüyse düzeleceğine, doğru işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halka konuşma yapmak çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına inanılır.

Kahve falında topluluk önünde konuşma yapmak arzularına ve emellerine kavuşacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine tabir olunur.

Kahve falında konuşma yapmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir