AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma dalı kırmak

Kahve falında asma dalı kırmak

Kahve falında asma dalı kırmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, hane içine ay doğacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında asma dalı kırmak gördüyseniz:

  • Tepki veya cevaplarını dikkatli oluşturmanız gerekiyor.

Kahve falında asma dalı kırmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asma dalı yemek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, sabırla hayatına devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asma dalı kesmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında asma dalı koparmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asma dalı dikmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma kilit kırmak ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil dal kırmak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kötü günlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında çiçek dalı kırmak sürekli yerinde sayacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir