AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek dalı kırmak

Kahve falında çiçek dalı kırmak

Kahve falında çiçek dalı kırmak ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kazancının günden güne artacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek dalı kırmak gördüyseniz:

  • Eviniz, mal varlıklarınız veya ailenizle ilgili ilginç olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında çiçek dalı kırmak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru dal kırmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında dal kırmak el üstünde tutulacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil dal kırmak sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru ağaç dalı kırmak ün yapmayı başaracağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında ağaç dalı kırmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına inanılır.

Kahve falında ceviz dalı kırmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalet eder.

Kahve falında ağacın dalını kırmak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir