AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dal kırmak

Kahve falında yeşil dal kırmak

Kahve falında yeşil dal kırmak başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında yeşil dal kırmak gördüyseniz:

  • Düşünürken kendinizi sınırlamamalısınız.

Kahve falında yeşil dal kırmak elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çam dalı kırmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, rızkından ve gelirinden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan dal kırmak verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kuru ağaç dalı kırmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kuru dal kırmak sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, uzak bir yola gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın dalını kırmak büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında asma dalı kırmak kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında dal kırmak ölümcül hastalıklara işaret, maddi zarara gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir