AnaSayfa / Genel / Kahve falında midye kabuğu toplamak

Kahve falında midye kabuğu toplamak

Kahve falında midye kabuğu toplamak insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında midye kabuğu toplamak gördüyseniz:

  • Değişiklik kapıda veya yaşanmış olan değişikliği güleryüzle kabullenmekte fayda var.

Kahve falında midye kabuğu toplamak işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kabuklu midye görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, şans ve kısmet elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında denizden midye toplamak uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine inanılır.

Kahve falında midye topladığını görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde midye toplamak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında canlı midye görmek hayatının başarılarla dolacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına işaret eder.

Kahve falında midye içinde inci görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz midye görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir