AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu midye görmek

Kahve falında kabuklu midye görmek

Kahve falında kabuklu midye görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, sağlığının da yerine geleceğine, başarıyla geleceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kabuklu midye gördüyseniz:

  • Konu her ne ise, inanarak devam etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kabuklu midye görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında midye kabuğu toplamak güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında midyeden inci çıktığını görmek yenileneceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine delalettir.

Kahve falında çiğ midye yemek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize işaret eder.

Kahve falında canlı midye görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında büyük midye görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, alim ve bilge insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz midyesi görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz midye görmek müjdeli haberle geleceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir