AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz midye görmek

Kahve falında beyaz midye görmek

Kahve falında beyaz midye görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz midye gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu iyice gözden geçirmeden hiçbir işe girişmemelisiniz.

Kahve falında beyaz midye görmek maaşının artacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına delalet eder.

Kahve falında midye istiridye görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında siyah midye görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet eder.

Kahve falında midye dolması yemek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında midye ayıklamak borçların gittikçe artacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet eder.

Kahve falında midye görmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında kabuklu midye görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında midye temizlemek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, kazanılan paranın artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir