AnaSayfa / Genel / Kahve falında midye topladığını görmek

Kahve falında midye topladığını görmek

Kahve falında midye topladığını görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, yuva kuracağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, zahmete ve derde düşeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, özgüveninde artış yaşanacağına yorulur.

Kahve falında midye topladığını gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken tek şey doğru odaklanmanız, ardından elinizin altındaki tüm kaynakları değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında midye topladığını görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizden midye toplamak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işarettir.

Kahve falında denizde midye toplamak yeni başlangıçlar yapacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında midye kabuğu toplamak komşularla ters düşüleceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında midye satın almak sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında midye istiridye görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında siyah midye görmek mutlu günler yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında midye görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir