AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde midye toplamak

Kahve falında denizde midye toplamak

Kahve falında denizde midye toplamak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde midye toplamak gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı konularda huzura kavuşacaksınız.

Kahve falında denizden midye toplamak özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında denizde midye toplamak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza alamet eder.

Kahve falında midye topladığını görmek keyfinin kaçacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında midye kabuğu toplamak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında deniz midyesi görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalet eder.

Kahve falında denizde midye görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulur.

Kahve falında denizden midye çıkarmak lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ midye yemek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, pişman olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir