AnaSayfa / Genel / Kahve falında midye içinde inci görmek

Kahve falında midye içinde inci görmek

Kahve falında midye içinde inci görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında midye içinde inci gördüyseniz:

  • Size yararlı tavsiyelerde bulunabilecek kişilerle bir araya gelebilir veya sadık çalışnlar edinebilirsiniz.

Kahve falında midye içinde inci görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında midyeden inci çıktığını görmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında midye ve inci görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, evlatlarından hayır bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında midyeden inci çıkarmak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine yorulur.

Kahve falında midye inci görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında midye açmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında midye istiridye görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük midye görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir