AnaSayfa / Genel / Kahve falında midilli atına binmek

Kahve falında midilli atına binmek

Kahve falında midilli atına binmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, ekmeğine leke süreceğine, emeklerinin boşa gideceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında midilli atına binmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kahve falında midilli atına binmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına yorulur.

Kahve falında midilliye binmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yavru midilli görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz midilli görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına yorulur.

Kahve falında başkasının atına binmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atta binmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atın üstüne binmek bir işe soyunacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalettir.

Kahve falında at üstüne binmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir